Dansk       Sitemap    
 

Malekursus i Nafplion/Iria

Klik på billederne og se dem i fuld størrelse. 
 
 
 
Vi bor og arbejder i Iria, som ligger ca. 25 km. fra Nafplion, som er kendt som en af Grænkenlands smukkeste byer, og var den første græske hovedstad. Den skal vi selvfølgelig besøge - og turen mellem Iria og Nafplion er meget smuk.
På vejen fra Athen krydser vi Korinther kanalen, og i løbet af kurset bliver der mulighed for forskellige oplevelser i området. 
Vi bor på dejlige Iria Beach Hotel (www.iriabeachhotel. eu) som ligger lige ud til stranden på fastlandet på Peleponnes, hvor vi kan male næsten med fødderne i det lune turkisfarvede vand. Det er et sted, hvor fred og fordybelse er i højsædet. I nærheden af hotellet ligge en meget charmerende lille havn med et par skønne tavernaer. Også i gåafstand ligger lden autentiske landsbyen Iria, som har et mindre supermarked og et par tavernaer
Der er værelser med havudsigt efter først til mølle-princippet. 
 
10 dage fra d.8.- 18. sept. 2021
Pris 6.400 kr.( incl. morgenmad).
Prisen dækker i øvrigt: hotel i dobbeltværelse og  undervisning. (ikke fly) Enkeltværelse koster 120 kr ekstra pr. nat. Der kommer transportudgifter fra lufthavnen til Tolo mellem 35-40 euro pr. vej.
 
 Jeg kan være behjælpelig med flybilletter, og vil arbejde på, at vi kan rejse samlet.
 
Malekurset:
 
Kurserne henvender sig til alle, der har lyst til udtrykke sig kreativt. Udgangspunktet er at give en række værktøjer og teknikker, som selvstændigt kan bruges efter kurserne. Malekurset bygger også på, at hver enkelt finder sit eget udtryk og glæden ved at skabe.

Her er nogle af de muligheder, alle kurserne giver:

- Grundlæggende teknikker, farver, perspektiv mv.
- Spartelteknikker
- Det abstrakte maleri
- Collage
- Portræt
- Sprøjteteknikker med bl.a. stencils
- Trykteknikker
- Giv nyt liv til gamle lærreder

Du behøver ikke at have prøvet før. Der er mulighed for at arbejde på alle niveauer. Så hvis du bare har lysten er der nok.
 
Vi starter hver dag med morgensang, derefter laver vi nogle meget enkle fysiske øvelser og tegneøvelser. Begge dele skal hjælpe os til at komme i kontakt med vores kreative hjernehalvdel.

De første dage er der fællesundervisning, hvor vi gennemgår grundelementerne i maleriet: farver, komposition, perspektiv. Senere arbejder vi med spartelteknikker, collage og portræt. Resten af dagen arbejdes der individuelt.

Dagsprogrammet vil typisk se sådan ud:

9.30 - 13.30: Undervisning (Pause efter behov)

Dagen starter med morgensang, fysisk opvarmning, tegneøvelser, teori – og evaluering – ca. hver anden dag eller efter behov. – derefter individuelt arbejde.

Kl. 19.00: ”Blå time”

Socialt samvær og evt. info, hvor vi får en drink efter behov, før vi går ud og spiser i større eller mindre grupper – eller alene. På malekurset er alt et tilbud, som man kan vælge til eller fra.

Materialer medbringes: Materialeliste bliver tilsendt.

 
Vejret er meget behageligt i september og oktober, og badevandstemperaturen fantastisk. 
Se hjemmeside: www.visitnafplio.net
 
Prisen dækker undervisning, tilrettelæggelse og ophold i dobbeltværelse samt morgenmad.
 
 
Malekursus i Nafplion & Tolo
 
Birthe Kjærsgaard | Østerbrogade 29, 9670 Løgstør - Denmark | Tlf.: +45 22556518 | birthe@kreative.dk