Dansk       Sitemap    
 

Malekurser i Løgstør

Klik på billederne (som er fra forskellige kurser) for at se dem i fuld størrelse. Der er flere under næste afsnit.
Malekursus i vinterferien
5 dage fra d. 15.- 20. febr. 2022
Sognesalen i Løgstørs nye sognehus – Østergade 10 a
 
 
Vintermørket indbyder til fordybelse og indendørs aktiviteter. Hvad kan være bedre end male i en ny lys og venlig sognesal i indendørs forbindelse til den smukke foyer og til kirken. Foyeren har en fantastisk akustik, så der skal vi naturligvis synge morgensang. Der bliver masser af undervisning – inspiration- sang – morskab og socialt samvær. Og vi kan benytte den smukke lyse kirke til en stille pause i løbet af dagen. En af vores præster har foreslået, at vi som afslutning laver en lille udstilling i foyeren.

Kurset:
henvender sig til alle, der har lyst til udtrykke sig kreativt og blive inspireret af vores smukke sted og hinanden. Udgangspunktet er at give en række værktøjer og teknikker, som selvstændigt kan bruges efter kurset. Malekurset bygger også på, at hver enkelt finder sit eget udtryk og glæden ved at skabe.
Du behøver ikke at have prøvet før. Der er mulighed for at arbejde på alle niveauer. Så hvis du bare har lysten, er der nok.
Overnatning:
Vi bor i dejlige bed and breakfast i gå afstand fra sognehuset. Du er naturligvis også velkommen til at køre hjem hver dag.
Pris:
i dobbeltværelse: 3800 kr. Tillæg for enkeltværelse 1200 kr. Uden overnatning: 2600 kr. inkl. kaffe og rundstykker. Depositum 1000 kr. ved tilmelding.
Program:
KL. 9.30 – 13.30 undervisning med pauser efter behov.
Kl. 18.30 : Blå time – hvor vi på skift serverer en drink og laver mad, bestiller take away eller går ud på et af Løgstørs dejlige spisesteder.
Løgstør:
er en af Danmarks smukkeste købstæder med en fantastisk havnefront med bl.a. gamle fiskerhuse og bådebyggeri. Der er smukke gamle gader og stræder, en dejlig handelsgade med velassorterede butikker – sidst men ikke mindst – den smukke 4,4 km. lange kanal, som er kåret som et af Nordjyllands 7. vidundere. Der er mange muligheder for oplevelser her. Der er vidunderlige vandreture og den lille nærliggende byskov har små fine stier rundt i skoven.
Tilmelding: Senest 10. januar.
 

Malekurser på Kunsttorvet, havnen Løgstør
 
 
 Sommer:

Opstart hver mandag fra d.5. juli og sidste gang fra 2. august 2021. 1 weekend kursus d. 17. og 18. juli. Vi maler i telt ved Galleri Fiskehuset på kanten af Limfjorden.

 Priser:
 
pr. dag 450 kr.

Maling, kaffe og the er med i prisen.
  
 
 
Malekurser i mit Atelier:

Efterår, vinter og forår.

3 eller 5 dages kurser oprettes ved min. 3 personer
Her er nogle af de muligheder, begge kurser giver: deltagere. Ring og hør nærmere.

- Grundlæggende teknikker, farver, perspektiv mv.
- Spartelteknikker
- Det abstrakte maleri
- Collage
- Portræt
- Sprøjteteknikker med bl.a. stencils
- Trykteknikker
- Giv nyt liv til gamle lærreder

Du behøver ikke at have prøvet før. Der er mulighed for at arbejde på alle niveuer. Så hvis du bare har lysten er der nok.

Vi starter hver dag kl. 10 og slutter kl. 15.. Der er rundstykker første dag.
Derefter varmer vi op med en tegneøvelse, hvorefter der er undervisning, hvor vi gennemgår forskellige teknikker. Resten af dagen er der individuelt arbejde, hvor jeg støtter den enkelte i processen.

Medbring lærreder og evt. frokost. ellers er der masser af muligheder for at købe salater, sanwich eller smørrebrød lige i nærheden.

Løgstør er en af Danmarks smukkeste købstæder med en fantastisk havnefront med bl.a. gamle fiskerhuse og bådbyggeri. Der er smukke gamle gader og stræder, en dejlig handelsgade med velassorterede butikker – sidst men ikke mindst – den smukke 4,4 km. lange kanal, som er kåret som et af Nordjyllands 7. vidundere. Der er mange muligheder for oplevelser her. Der er vidunderlige vandreture. Jeg kan være behjælpelig med at finde overnatning i nærheden til billige priser.
 
Birthe Kjærsgaard | Østerbrogade 29, 9670 Løgstør - Denmark | Tlf.: +45 22556518 | birthe@kreative.dk