Dansk   English       Sitemap    
 

Malekursus i Nafplion/Tolo

Klik på billederne og se dem i fuld størrelse. 
 
Vi bor på dejlige Hotel Christina, som ligger lige på stranden i Tolo på fastlandet på Peleponnes, hvor vi kan male næsten med fødderne i det lune turkisfarvede vand.
Der er værelser med havudsigt efter først til mølle-princippet.( Der er ikke flere værelser med havudsigt, men balkon ud mod byen)  Der er fin terasse lige ud til havet, som vi kan benytte og solsenge til fri afbenyttelse.
 
14 dage fra d. 9.- 23. september 2017
Pris 7.725 kr.( incl. morgenmad, kaffe og the hele dagen. Det er ikke muligt at vælge morgenmaden fra)
Prisen dækker i øvrigt: hotel i dobbeltværelse og  undervisning. (ikke fly) Enkeltværelse koster 120 kr ekstra pr. nat. Der kommer transportudgifter fra lufthavnen til Tolo mellem 35-40 euro pr. vej.
 
 Jeg kan være behjælpelig med flybilletter, og vil arbejde på, at vi kan rejse samlet.
 
Malekurset starter hver dag med morgensang, derefter laver vi nogle meget enkle fysiske øvelser og tegneøvelser. Begge dele skal hjælpe os til at komme i kontakt med vores kreative hjernehalvdel.

De første dage er der fællesundervisning, hvor vi gennemgår grundelementerne i maleriet: farver, komposition, perspektiv. Senere arbejder vi med spartelteknikker, collage og portræt. Resten af dagen arbejdes der individuelt.

Dagsprogrammet vil typisk se sådan ud:

9.30 - 13.30: Undervisning (Pause efter behov)

Dagen starter med morgensang, fysisk opvarmning, tegneøvelser, teori – og evaluering – ca. hver anden dag eller efter behov. – derefter individuelt arbejde.

Kl. 19.30: ”Blå time”

Socialt samvær og evt. info, hvor vi får en drink efter behov, før vi går ud og spiser i større eller mindre grupper – eller alene. På malekurset er alt et tilbud, som man kan vælge til eller fra.

Materialer medbringes: Materialeliste bliver tilsendt.

 
Vejret er meget behageligt i september og oktober, og badevandstemperaturen fantastisk. 
Se hjemmeside: www.visitnafplio.net
 
Prisen dækker undervisning, tilrettelæggelse og ophold.
 
 
Malekursus i Nafplion & Tolo
 
:
CAPTCHA Image
Birthe Kjærsgaard | Østerbrogade 29, 9670 Løgstør - Denmark | Tlf.: +45 22556518 | birthe@kreative.dk