Dansk       Sitemap    
 

Kurser

Jeg afholder med jævne mellemrum kurser for alle på alle niveauer. Forudsætningen for at deltage er lysten til at skabe og udtrykke sig kreativt, samt lysten til at rejse og få nye og spændende indtryk. Kurset henvender sig både til dem, der aldrig har prøvet før, og til dem der kan en masse.
 
Se video om hvordan det er at deltage i mine kurser her.
 
 

Kurser i Løgstør

Har du lyst til at lære eller finjustere grundteknikkerne indenfor malekunst, er det en god idé at "stå i lære" på maledage
 
Maledage i mit atelier eller i telt på havnen i Løgstør, året rundt efter aftale. Minimum 3 kursister per dag.
Udgangspunktet er at give nogle grundværktøjer/teknikker, som alle ville kunne bruge selvstændigt fremover. Derudover vil kurset typisk foregå med, at alle arbejder individuelt ud fra, hvor den enkeltes evner og lyst er. Der vil dagligt være teori og blive givet øvelser i at fremme den kreative proces.

Kurset bygger på, at hver enkelt finder sit eget udtryk og glæden ved at skabe. Fællesskab og mulighed for fordybelse.

Andros

Et besøg på kykladeøen i Andros er virkelig værd at skrive hjem om! Andros har noget for enhver smag, lige fra gamle historiske steder og monumenter til frodige vandrestier og gyldne sandstrande. Derudover findes der på øen et fint internationalt Kunstmuseum i hovedbyen Andros, hvor man let kommer til med lokal bus.
Man oplever den rigtige græske ø stemning på dette smukke sted.

Kursus på Nafplion & Tolo

Nafplion ligger på Peloponnes – 2 timers kørsel fra Athen og var Grækenlands første hovedstad på trods af kun 12.000 indbyggere. Byen er samtidig en af de smukkeste i landet.
Birthe Kjærsgaard | Østerbrogade 29, 9670 Løgstør - Denmark | Tlf.: +45 22556518 | birthe@kreative.dk