Dansk       Sitemap    
 

Kurser

Jeg afholder med jævne mellemrum kurser for alle på alle niveauer. Forudsætningen for at deltage er lysten til at skabe og udtrykke sig kreativt, samt lysten til at rejse og få nye og spændende indtryk. Kurset henvender sig både til dem, der aldrig har prøvet før, og til dem der kan en masse.
 
Se video om hvordan det er at deltage i mine kurser her.
 
 

Kurser i Løgstør

Malekursus sommer 2022
Opstart hver mandag første gang d. 4.juli sidste gang d. 1. august kl 10 - 15
 
Har du lyst til at lære eller finjustere grundteknikkerne indenfor malekunst, er det en god idé at "stå i lære" på maledage.
 
Maledage i mit atelier eller i telt på havnen i Løgstør, året rundt efter aftale. Minimum 3 kursister per dag.
 
 Løgstør:
er en af Danmarks smukkeste købstæder med en fantastisk havnefront med bl.a. gamle fiskerhuse og bådebyggeri. Der er smukke gamle gader og stræder, en dejlig handelsgade med velassorterede butikker – sidst men ikke mindst – den smukke 4,4 km. lange kanal, som er kåret som et af Nordjyllands 7. vidundere. Der er mange muligheder for oplevelser her. Der er vidunderlige vandreture og den lille nærliggende byskov har små fine stier rundt i skoven.

Udgangspunktet er at give nogle grundværktøjer/teknikker, som alle ville kunne bruge selvstændigt fremover. Derudover vil kurset typisk foregå med, at alle arbejder individuelt ud fra, hvor den enkeltes evner og lyst er. Der vil dagligt være teori og blive givet øvelser i at fremme den kreative proces.

Kurset bygger på, at hver enkelt finder sit eget udtryk og glæden ved at skabe. Fællesskab og mulighed for fordybelse.

 

 
Birthe Kjærsgaard | Østerbrogade 29, 9670 Løgstør - Denmark | Tlf.: +45 22556518 | birthe@kreative.dk