Dansk       Sitemap    
 

Kurser

Jeg afholder med jævne mellemrum kurser for alle på alle niveauer. Forudsætningen for at deltage er lysten til at skabe og udtrykke sig kreativt, samt lysten til at rejse og få nye og spændende indtryk. Kurset henvender sig både til dem, der aldrig har prøvet før, og til dem der kan en masse.
 
Se video om hvordan det er at deltage i mine kurser her.
 
 

Kurser i Løgstør

Har du lyst til at lære eller finjustere grundteknikkerne indenfor malekunst, er det en god idé at "stå i lære" på maledage
 
Maledage i mit atelier eller i telt på havnen i Løgstør, året rundt efter aftale. Minimum 3 kursister per dag.
 
Malekursus i vinterferien
5 dage fra d. 22 - 26. febr. 2022
i mit atelier
Østerbrogade 29 9670 Løgstør
 
 
 
Vintermørket indbyder til fordybelse og indendørs aktiviteter. Hvad kan være bedre end male sammen - blive inspiret - få nye læringer?

Kurset:
henvender sig til alle, der har lyst til udtrykke sig kreativt og blive inspireret af vores smukke sted og hinanden. Udgangspunktet er at give en række værktøjer og teknikker, som selvstændigt kan bruges efter kurset. Malekurset bygger også på, at hver enkelt finder sit eget udtryk og glæden ved at skabe.
Du behøver ikke at have prøvet før. Der er mulighed for at arbejde på alle niveauer. Så hvis du bare har lysten, er der nok.
Overnatning:
Vi bor i dejlige bed and breakfast i gå afstand fra sognehuset. Du er naturligvis også velkommen til at køre hjem hver dag.
Pris:
i enkeltværelse: 4500 kr. Uden overnatning: 2250 kr. inkl. maling,kaffe og rundstykker. Depositum 1000 kr. ved tilmelding.
Program:
KL. 9.30 – 1500 undervisning med pauser efter behov.

Løgstør:
er en af Danmarks smukkeste købstæder med en fantastisk havnefront med bl.a. gamle fiskerhuse og bådebyggeri. Der er smukke gamle gader og stræder, en dejlig handelsgade med velassorterede butikker – sidst men ikke mindst – den smukke 4,4 km. lange kanal, som er kåret som et af Nordjyllands 7. vidundere. Der er mange muligheder for oplevelser her. Der er vidunderlige vandreture og den lille nærliggende byskov har små fine stier rundt i skoven.
Tilmelding: Senest 10. januar.
Udgangspunktet er at give nogle grundværktøjer/teknikker, som alle ville kunne bruge selvstændigt fremover. Derudover vil kurset typisk foregå med, at alle arbejder individuelt ud fra, hvor den enkeltes evner og lyst er. Der vil dagligt være teori og blive givet øvelser i at fremme den kreative proces.

Kurset bygger på, at hver enkelt finder sit eget udtryk og glæden ved at skabe. Fællesskab og mulighed for fordybelse.

 

Kursus på Nafplion & Tolo

Nafplion ligger på Peloponnes – 2 timers kørsel fra Athen og var Grækenlands første hovedstad på trods af kun 12.000 indbyggere. Byen er samtidig en af de smukkeste i landet.
Birthe Kjærsgaard | Østerbrogade 29, 9670 Løgstør - Denmark | Tlf.: +45 22556518 | birthe@kreative.dk