Dansk   English       Sitemap    
 

Malekursus på Kalymnos

1 uge fra d. 19.- 26. maj 2017
 
 
 
 
 
Tag med til en magisk ø med masser af anderledes oplevelser.
 
Malekurset:
starter hver dag med morgensang, derefter laver vi nogle meget enkle fysiske øvelser og tegneøvelser. Begge dele skal hjælpe os til at komme i kontakt med vores kreative hjernehalvdel.

De første dage er der fællesundervisning, hvor vi gennemgår grundelementerne i maleriet: farver, komposition, perspektiv. Senere arbejder vi med spartelteknikker, collage og portræt. Resten af dagen arbejdes der individuelt.

Dagsprogrammet vil typisk se sådan ud:

9.30 - 13.30: Undervisning (pause efter behov)

Dagen starter med morgensang, fysisk opvarmning, tegneøvelser, teori – og evaluering – ca. hver anden dag eller efter behov. – derefter individuelt arbejde.

Kl. 19.30: ”Blå time”

Socialt samvær og evt. info, hvor vi får en drink efter behov, før vi går ud og spiser i større eller mindre grupper – eller alene. På malekurset er alt et tilbud, som man kan vælge til eller fra.

Materialer: skal medbringes i kuffert – aldrig i håndbagage. Materialeliste bliver tilsendt.

Se video her

Kalymnos er en vidunderlig smuk vulkanø, hvor turismen stadig er begrænset. Der er ca. 16.000 indbygger på øen.

Tidligere var øens hovederhverv svampe fiskeri, hvilket i dag er meget begrænset. Da svampefiskeriet nærmest stoppede rejste mange til Australien, hvor deres dygtighed til dykning bla. gav godt arbejde og god indtjening. Der er nu en stor koloni der, og mange arbejder der stadig om vinteren. Det betyder, at de fleste taler et virkelig godt engelsk.
Det siges, at de fineste mandariner i Europa kommer fra Madarindalen, som er en del af udflugts programmet. Her underviste en munk, under den tyrkiske besættelse, børnene i det forbudte græske sprog i en hemmelig grotte. Der er mange smukke klostre på øen. Specielt spændende er øens helgen, Savas, som siges stadig er i stand til at helbrede mennesker, der besøger hans kloster. Klosteret ligger højt hævet over havnebyen Pothia - atmosfæren er magisk og udsigten fantastisk!

Med en fiskebåd, som sejler hver halve time kan vi komme til en lille ø, Telendos. Øen har ingen biler - kun en fantastisk natur, en enkelt købmand og små tavernaer i vandkanten, hvor vi til små penge kan nyde fisk og andre lokale retter. Der er flere spændende strande og sejlturen koster ca. 12 kr. og varer 10 min.
 
Vores værter er meget hjertelige og hjælpsomme - og der bliver af og til bagt kage til os. Vores sted ligger særdeles centralt og samtidig er der meget fredfyldt. Her falder vi i søvn til bølgemusik.
 
Pris: kr. 4.600 kr.
Depositum på 1000 kr betales ved tilmelding.
Prisen dækker: indkvartering i dobbeltværelse, tilrettelæggelse og undervisning. Enkeltværelse koster 120 kr.ekstra pr. nat.
Der må påregnes et mindre beløb til transport i øvrigt.
 
Jeg kan være behjælpelig med flybilletter. Apollo og Spies har fly til Kos hver fredag  - derfra båd til Kalymnos (25 min) Her vil jeg modtage alle og I ville kunne rejse sammen.
Kalymnos 2008
 
 
Malekursus i Kalymnos
 
:
CAPTCHA Image
Birthe Kjærsgaard | Østerbrogade 29, 9670 Løgstør - Denmark | Tlf.: +45 22556518 | birthe@kreative.dk