Dansk       Sitemap    
 

Malekursus Grækenland

Epidavros 2024 fra d. 6. - 18. sept.
 
Pris for 12 dages malekursus fra d. 6. – 18. sept. 2024 som dækker: Morgenmad, undervisning, arelier og ophold i enkeltværelse med balkon og havudsigt. 9.800 kr. Depositum 2000 kr. ved tilmelding. Prisen inkluderer ikke fly. Jeg kan være behjælpelig med bestilling af billetter, så alle kan rejse sammen, Jeg arrangerer transport til og fra lufthavnen (pris ca 250 kr. pr. vej)
Malekursus i Grækenland
Vi bor på Peleponnes i en by der hedder Epidavros Archaia som ligger ca. 150 km syd vest for Athen. Ca 2 timers kørsel fra lufthavnen.
Vores hotel ligger lige ud til havet og atelieret er en terrasse med den smukkeste udsigt. Her er stilhed – kun naboens hane forstyrrer freden. Stranden ligger 2 min. fra hotellet. Rundt om hjørnet ligger der tavernaer, butikker og cafeer. Der er mange smukke vandreture i området.
Klik på billederne og se dem i fuld størrelse. 
 
 
Malekursus i Epidavros Grækenland.
13. - 25. sept. 2023

Sol, sommer, strand, kreativitet, samvær, morgensang og oplevelser.
 
Er det lige dig, så kig lige herunder:

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til udtrykke sig kreativt og blive inspireret af vores smukke sted og hinanden. Udgangspunktet er at give en række værktøjer og teknikker, som selvstændigt kan bruges efter kurset. Malekurset bygger også på, at hver enkelt finder sit eget udtryk og glæden ved at skabe.
Du behøver ikke at have prøvet før. Der er mulighed for at arbejde på alle niveauer. Så hvis du bare har lysten, er der nok.
Vi skal bo på hotel Binji, Paleia Epidavros på Peleponnes. Det er ca. 1 1/2 timers transport fra lufthavnen til hotellet.
Vores atelier ligger lige ved havet med en skøn udsigt. Alle værelser er eneværelser og har balkon og havudsigt!!!
Lige om hjørnet ligger der skønne taverner og cafeer.

Prisen for kursus og overnatning i enkeltværelse incl. morgenbuffet og atelier: 9.800 kr.

(Uden fly).Depositum på 2000 kr. ved tilmelding.
 
Malekurset:
 
Her er nogle af de muligheder, alle kurserne giver:

- Grundlæggende teknikker, farver, perspektiv mv.
- Spartelteknikker
- Det abstrakte maleri
- Collage
- Portræt
- Sprøjteteknikker med bl.a. stencils
- Trykteknikker
- Giv nyt liv til gamle lærreder

Du behøver ikke at have prøvet før. Der er mulighed for at arbejde på alle niveauer. Så hvis du bare har lysten er der nok.
 
Vi starter hver dag med morgensang, derefter laver vi nogle meget enkle fysiske øvelser og tegneøvelser. Begge dele skal hjælpe os til at komme i kontakt med vores kreative hjernehalvdel.

De første dage er der fællesundervisning, hvor vi gennemgår grundelementerne i maleriet: farver, komposition, perspektiv. Senere arbejder vi med spartelteknikker, collage og portræt. Resten af dagen arbejdes der individuelt.

Dagsprogrammet vil typisk se sådan ud:

9.30 - 13.30: Undervisning (Pause efter behov)

Dagen starter med morgensang, fysisk opvarmning, tegneøvelser, teori – og evaluering – ca. hver anden dag eller efter behov. – derefter individuelt arbejde.

Kl. 19.00: ”Blå time”

Socialt samvær og evt. info, hvor vi får en drink efter behov, før vi går ud og spiser i større eller mindre grupper – eller alene. På malekurset er alt et tilbud, som man kan vælge til eller fra.

Materialer medbringes, men der er staffelier, plader hvor løse lærreder kan tapes op på.  Materialeliste bliver tilsendt.

 
Vejret er meget behageligt i september og oktober, og badevandstemperaturen fantastisk. 
 
 
Prisen dækker undervisning, tilrettelæggelse og ophold i enkelt værelse samt morgenmad.
Birthe Kjærsgaard | Østerbrogade 29, 9670 Løgstør - Denmark | Tlf.: +45 22556518 | birthe@kreative.dk